Avís legal

DELTROSALALLAR.COM en compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, apostem per la transparència i per això l’informa que:

  • La seva denominació social és: Jordi Torra Tora – FRUITES I VERDURES DEL TROS A LA LLAR
  • NIF:40896331-P / TELEFON:609800912  / @: deltrosalallar@gmail.com
  • El seu domicili social està en: PDA. RUFEA, 72 LLEIDA
    La seva activitat social és: VENDA DE FRUITES I VERDURES

Les nostres condicions

Les presents condicions generals regulen l’ús (incloent el mer accés) de les pàgines web integrants de WEB inclosos els continguts i serveis posats a disposició en elles. Tota persona que accedeixi a l’el portal web ( “Usuari”) accepta sotmetre a les Condicions Generals vigents en cada moment de el portal web.

La finalitat de la nostra pàgina web

Els serveis prestats per WEB són serveis de venda de fruita i verdura.
El present avís legal (en endavant, el “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: WEB

Què esperem dels nostres usuaris

L’accés i / o ús d’aquest lloc web atribueix a qui ho realitza la condició d’Usuari, acceptant, des d’aquest mateix moment, plenament i sense reserva alguna, el present Avís Legal, així com les condicions particulars que, si escau, el complementin, en relació amb determinats serveis i continguts del lloc web.

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb DELTROSALALLAR.COM.

D’aquesta manera, l’usuari es compromet a utilitzar el lloc web, els seus serveis i continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe i l’ordre públic. Queda prohibit l’ús del web amb finalitats il·lícites o lesius, o que, de qualsevol forma, puguin causar perjudici o impedir el normal funcionament de la pàgina web. Respecte dels continguts d’aquest site, es prohibeix:

La seva reproducció, distribució o modificació, total o parcial, llevat que es compti amb l’autorització dels seus legítims titulars;
Qualsevol vulneració dels drets de l’prestador o dels legítims titulars;
La seva utilització per a fins comercials o publicitaris.
Quina informació recaptem dels nostres usuaris i amb quina finalitat la utilitzem

Al lloc web hi ha la possibilitat de subscriure a sistemes de seguiment automàtic i Newsletter per rebre les novetats editades de diferents maneres:

Feed RSS. «Arxiu RSS» o «Feed RSS» (o «XML») és un arxiu generat per alguns llocs web (i per molts weblogs) que conté una versió específica de la informació publicada en aquesta web. Requereix l’ús d’un agregador de notícies i no necessita de cap dada.
Formularis de subscripció a continguts: dins de la web hi ha diversos formularis per activar la subscripció. Busqui a la safata d’entrada de correu electrònic. Hauràs de confirmar la teva subscripció perquè puguem validar la teva adreça de correu electrònic. Faré servir les dades facilitades per enviar-te la meva Butlletí i mantenir-te actualitzat sobre novetats i ofertes puntuals, exclusives per a subscriptors.
Formulari de contacte: També hi ha un formulari de contacte per a consultes, suggeriments o contacte professional. En aquest cas s’utilitzarà l’adreça de correu electrònic per respondre a les mateixes.
Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment dels serveis prestats per WEB en la mateixa Newsletter.

La seva informació està protegida d’acord a la nostra política de privacitat i termes de servei. A l’activar una subscripció, entens i acceptes que:

Des del moment en què efectua la seva subscripció, WEB té accés a: Nom d’usuari i correu electrònic, conformant un fitxer degudament inscrit en el Registre General de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades amb el nom de “USUARIS WEB”.

En tot cas, DELTROSALALLAR.COM es reserva el dret de modificar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, la presentació i configuració de l’el portal WEB com les presents Condicions Generals o les corresponents Condicions Particulars.

Compromisos i obligacions amb els nostres usuaris

L’accés i / o ús d’aquest lloc web atribueix a qui ho realitza la condició d’Usuari, acceptant, des d’aquest mateix moment, plenament i sense reserva alguna, el present Avís Legal en relació amb determinats serveis i continguts de la pàgina web.

En la utilització de l’el portal WEB l’Usuari es compromet a no dur a terme cap conducta que pogués danyar la imatge, els interessos i els drets de DELTROSALALLAR.COM o de tercers o que pogués danyar, inutilitzar o sobrecarregar el portal WEB o que impedís , de qualsevol forma, la normal utilització de l’el portal.

DELTROSALALLAR.COM adopta mesures de seguretat raonablement adequades per detectar l’existència de virus. No obstant això, l’Usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són enterament fiables i que, per tant, NOM I COGNOMS no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari) de l’Usuari o en els seus documents electrònics i arxius.

La nostra política de reemborsament

No s’accepten devolucions.

Metodes de pagament

Tots els pagaments hauran de ser amb targeta bancària.

Enviaments

Nosaltres ens fem càrrec dels repartiments a Lleida ciutat i voltants, la resta de enviaments es faran a traves d’una empresa de transports amb el carrec adient.